ποιοι ειμαστε

Η Loizos House είναι μία πρωτοποριακή εταιρεία κατασκευής επίπλων η οποία δημιουργήθηκε το 1993 με σκοπό να αποδώσει μία νεοκλασική και ταυτόχρονα νεωτεριστική άποψη στο χώρο της διακόσμησης.

Από την αρχή, μες στο χώρο των επίπλων, αυτό που ηξερε καλά να κάνει η εταιρία Loizos House, ήταν να κατασκευάζει έπιπλα παντός τύπου. Το ειδικά καταρτισμένο προσωπικό μας και η τεχνολογιών των μηχανημάτων μας, μας κατατάσσουν ανάμεσα στους καλύτερους κατασκευαστές επίπλων ! Έχοντας συνεργαστεί με πολλές εταιρίες ενοικίασης επίπλων,για κατασκευή, σε Ελλάδα και Αυστραλία προχωρήσαμε στην αγορά αυτή έχοντας πλούσιο βιογραφικό , σωστή αισθητική και δημιουργήσαμε κάποια κομμάτια που εύκολα σας αρέσουν στο Pinterest αλλά δύσκολα τα βρίσκετε!

Focus on Quality

Οι πελάτες μας πρέπει να ξέρουν ότι απευθύνονται όχι Απλα σε μια εταιρία ενοικίασης, αλλά και κατασκευής επίπλου στο σχέδιο που θέλετε! Ότι δεν έχουν οι άλλοι , εμείς το φτιάχνουμε, σας το νοικιάζουμε και το κρατάμε για τη συλλογή μας ! Απευθυνόμαστε σε αυτούς που θέλουν να ανεβάσουν το επίπεδο αισθητικής στο event τους σε προσιτές τιμές.Ο αρτιότερος τρόπος είναι να γνωρίζουμε την παραγγελία 4 μήνες πριν και με ένα περίπου αριθμό καλεσμένων για να κρατήσουμε τα κομμάτια στην ποσότητα που σας ενδιαφέρει!

Το best seller της εταιρίας μας είναι τα μοναστηριακά μας τραπέζια ,κάτι στο οποίο έχουμε γίνει πλέον ειδικοί. Κάτι όμως που μας κάνει διαφορετικούς στην αγορά είναι η ποικιλία μας σε αψίδες και backgrounds ύψους έως και 3 μέτρων φτιαγμένα μόνο από μασίφ ξύλο !

Το εργοστάσιο μας

Τα έπιπλα της Loizos House κατασκευάζονται στην Ελλάδα, τηρώντας όλες τις ποιοτικές και υλικοτεχνικές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ( π.χ. οικολογικά χρώματα, ξύλα χαμηλής υγρασίας κτλ.)