ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η Loizos House είναι μία πρωτοποριακή εταιρεία κατασκευής επίπλων η οποία δημιουργήθηκε το 1993 με σκοπό να αποδώσει μία νεοκλασική και ταυτόχρονα νεωτεριστική άποψη στο χώρο της διακόσμησης.

Η μεταφορά και η τοποθέτηση των προϊόντων γίνεται με χρέωση ανάλογα με τον Τ.Κ της περιοχής με δικά μας μέσα.

Εναλλακτικά, μεταφορές στην Ελλάδα υποστηρίζονται με την συνεργασία εξειδικευμένων μεταφορικών πρακτορείων με την ανάλογη χρέωση ύστερα από τη καταβολή εγγύησης από τον πελάτη που καθορίζεται ανάλογα με τα προιόντα της παραγγελίας η οποία επιστρέφεται ακέραια με την επιστροφή των προιόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τους όρους χρήσης.

Οι δυνατοί τρόποι πληρωμής που υποστηρίζει η εταιρεία Loizos House είναι:

  • είτε με τη χρήση χρεωστικής-πιστωτικής κάρτας
  • είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
  • είτε με εξόφληση μετρητοίς στο κατάστημα

Τα παραπάνω ισχύουν μόνο για τα κωδικοποιημένα προϊόντα που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας.

Για επικύρωση custom παραγγελιών απαιτείται η προπληρωμή του 30% τη συνολικής αξίας της παραγγελίας και η εξόφληση του υπολοίπου 70% πρέπει να γίνει 2 μέρες πριν την παράδοση της παραγγελίας.

Για Online παραγγελίες, αρκεί να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας ,η οποία είναι ειδικά διαμορφωμένη για την ευκολότερη εξυπηρέτηση σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας, για την έναρξη της παραγγελίας σας.

Τα έπιπλα της Loizos House rental κατασκευάζονται στην Ελλάδα, τηρώντας όλες τις ποιοτικές και υλικοτεχνικές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ( π.χ. οικολογικά χρώματα, ξύλα χαμηλής υγρασίας κτλ. ).

Το προιόν που επέστη ζημιά θα επισκευαστεί από την εταιρεία LOIZOS HOUSE με την ελάχιστη δυνατή χρέωση

Σε περίπτωση ολικής καταστροφής θα πρέπει να πληρωθεί σύμφωνα και τον τιμοκατάλογο της εταιρείας που είναι αναρτημένος στο site .

Φυσικά και μπορείτε! Η εταιρεία μας μπορεί να υλοποιήσει οποιαδήποτε ξύλινη και μεταλλική κατασκευή, αρκεί να ακολουθήσετε την ειδική φόρμα custom παραγγελίας , ώστε να σας δοθεί και η ανάλογη προσφορά.

Η Loizos House rental αναλαμβάνει να στείλει έπιπλα εκτός Ελλάδος σε συνεργασία με μεταφορικές εταιρείες, οι οποίες διαθέτουν έμπειρο προσωπικό, το οποίο συσκευάζει και μεταφέρει το έπιπλο σας με πλήρη ασφάλεια.

Για την παράδοση εκτός Ελλάδας, επιβαρύνεται με επιπλέον χρέωση ο πελάτης και το τελικό κόστος υπολογίζεται σύμφωνα με τα κυβικά της συσκευασίας και τον ταχυδρομικό κώδικα.

Τα προιόντα που έχουν παραγγελθεί έχουν δεσμευτεί για την δική σας εκδήλωση και ως εκ τούτου δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που δεν μπορούν να παραδοθούν λόγω καιρικών συνθηκών ή αδυναμία προσέγγισης του χώρου.


Αν δεν βρήκατε την απάντηση στο δικό σας ερώτημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας