Το ρομαντικό styled shoot που μοιραζόμαστε μαζί σας σήμερα θα σας παρασύρει με το ονειρικό ύφος και τις μεσογειακές του επιρροές. Ο μοναδικός χώρος του Κτήμα Χατζή ήταν ιδανικός για να φιλοξενήσει αυτό το υπέροχο styled shoot που με φόντο τους ολάνθιστους κήπους, το γαλάζιο της θάλασσας και το υπέροχο ηλιοβασίλεμα έκανε αυτή τη φωτογράφιση ακόμη πιο ονειρεμένη. Μια υπέροχη ομάδα από ταλαντούχους επαγγελματίες συνεργάστηκαν και μας παρουσιάζουν ένα άκρως εντυπωσιακό styled shoot που ξεχειλίζει από κομψότητα και ρομαντισμό συνδυάζοντας μοντέρνα με vintage στοιχεία. Ένα ξύλινο ρουστίκ setting με φόντο μια ειδυλλιακή θέα ντύνεται με τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος σε χρυσές, πορτοκαλί και γαλάζιες αποχρώσεις και διακοσμείται με πανέμορφες συνθέσεις λουλουδιών By Edem που εντυπωσιάζουν προσδίδοντας ζωντάνια και φρεσκάδα στο όλο σκηνικό. Εσπεριδοειδή φρούτα, λευκά κεριά, κρύσταλλα και ένα πολυτελές tableware συνδυάζονται τόσο αρμονικά μεταξύ τους σε ένα παραμυθένιο σκηνικό. Η ονειρική νυφική δημιουργία της Mairi Mparola ταίριαξε απόλυτα με το ρομαντικό ύφος της όλης φωτογράφισης αγκαλιάζοντας τη σιλουέτα και αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά της γυναικείας φιγούρας με τον πιο όμορφο τρόπο. Απολαύστε μέσα από το φωτογραφικό φακό του Pahountis Photography κάθε λεπτομέρεια αυτού του ρομαντικού styled shoot και χαθείτε και εσείς μέσα στην ομορφιά του!

Από Τhe Clementines: «Αν ο έρωτας είχε μυρωδια θα ήταν σίγουρα εκείνη τη στιγμή που ανοίγεις μία Κλεμεντίνα. Μπορεί να μην τις έχεις δοκιμάσει ποτέ. Να μην ξέρεις τι γεύση έχουν. Μπορεί επίσης, να έχεις άγνοια για το πώς τις κάνεις γλυκό. Μπορεί πάλι, να τις μπερδέψεις με τα μανταρίνια. Αλλά σίγουρα δεν μπορείς να αρνηθείς τη γλύκα του καρπού τους. The Clementines ή πιο απλά, είμαστε η Εμμανουέλα Ραλλιά και η Μαρία Τσούμπα και σκοπό έχουμε να γιορτάζουμε τη χαρά της χαράς από όπου και αν προέρχεται. Οι Clementines και τα μεσογειακά στοιχεία με τα οποία έχουμε μεγαλώσει, αποτέλεσαν τη βασική έμπνευση αυτής της ρομαντικής φωτογράφισης. Της φωτογράφισης μίας από τις πιο σημαντικές μέρες. Εσπεριδοειδή φρούτα, μοντέρνα και vintage στοιχεία με δόσεις πολυτέλειας συνδυάζονται αρμονικά σε ένα styled shoot. Στο εντυπωσιακό γαμήλιο τραπέζι κυριαρχούν τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος: Χρυσό, πορτοκαλί, γαλάζιο.»

«Οι πλούσιες συνθέσεις του ByEdem από φρέσκα λουλούδια -με καρπούς και όχι- δίνουν το απαραίτητο ύφος και τη ζωντάνια που απαιτεί μία τέτοια μέρα. Η μοντέρνα και ρομαντική πινελιά της δημιουργίας του νυφικού της Mairi Mparola έρχεται να συμπληρώσει την ανέμελη και φυσική ομορφιά της πρωταγωνίστριας. Η τοποθεσία του Κτήματος Χατζή είναι ιδανική για να νιώσει κανείς την απόλυτη ζεστασιά και την πολυτέλεια μία τέτοια μέρα. Όσα δηλαδή μπορεί να προσφέρει ένα αρχοντικό κοντά στη θάλασσα με θέα το ηλιοβασίλεμα. Ο ρεαλισμός, η ροή μια τέτοιας σημαντικής στιγμής, οι λεπτομέρειες, η πολυτέλεια μέσα από την απλότητα, η ομορφιά και η φρεσκάδα της φωτογράφισης αποτυπώνονται με αρτιότητα μέσα από το φακό του Pahountis Photography. Ευχαριστούμε όλους! Ελπίζουμε να ευχαριστηθείτε τη φωτογράφιση όσο κι εμείς!»

PHOTOGRAPHY: GEORGE PAHOUNTIS PHOTOGRAPHER
WEDDING DRESS: MAIRI MPAROLA
FLORAL DESIGN: BY EDEM
VENUE: KTIMA XATZI
BRIDAL SHOES: ONCE UPON A SHOE
WEDDING WREATHS: LAKA LUKA
INVITATIONS: LOVE ME DO

Πηγή: www.love4weddings.gr/dreamy-elegant-styled-shoot-orange-hues/