Οι ρομαντικές ιδέες διακόσμησης γάμου που παρουσιάζουμε σήμερα θα σας παρασύρουν με την κομψότητά τους! Η ταλαντούχα ομάδα της Happy Nest Events έστησε ένα ονειρικό σκηνικό που ξεχειλίζει ρομαντισμό…Έντονα ζωηρά χρώματα του peach, φούξια και μωβ και πολλά φρέσκα λουλούδια από Kipo Kalou δημιουργούν ένα παραμυθένιο σκηνικό το οποίο απογειώνεται με ένα κομψό tableware σε συνδυασμό με λευκά κεριά και χρυσές διακοσμητικές πινελιές. Τι να πει κανείς για αυτές τις πρωτότυπες ιδέες προσκλητηρίων με δερμάτινες και hand-painted λεπτομέρειες αλλά και αυτή την πανέμορφη floral τούρτα γάμου από το Martha’s Sweet Philosophy που μας κέρδισε από την πρώτη ματιά. Εμπνευστείτε και εσείς από αυτές τις ρομαντικές ιδέες διακόσμησης μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες, captured beautifully by Maria Mintsidou!

H Ηappy Nest Events μοιράστηκε μαζί μας: «Για εμάς στη Happy Nest Events αυτό που κάνουμε αλλάζει συνέχεια χρώματα, τοποθεσίες, αρώματα και υλικά. Με bohemian διάθεση και εμπνευσμένοι από μια μικρή παραλία με χρυσή άμμο δεν άργησε να γεννηθεί η ιδέα ενός style shoot. Η φωτογράφος μας Maria Mintsidou αποθανάτισε μοναδικά αυτά τα υπέροχα χρώματα και συναισθήματα που θέλαμε να σας μεταδώσουμε.»

«Ο Kipos Kalou έφτιαξε όλες τις μαγικές συνθέσεις λουλουδιών και μια υπέροχη ανθοδέσμη με πολύ χρώμα που όμως αγάπησα πολύ για την διαφορετική δομή της και το macrame δέσιμο της, αυτή την λεπτομέρεια που όμως έκανε την διαφορά, δημιουργία του Pantias macrame design όπως ήταν επίσης το macrame backdrop. Τα δώρα των καλεσμένων και το macrame cake hanger που τοποθετήθηκε η εντυπωσιακή τούρτα της Martha’s Sweet Philosophy.»

«Η Manousenia απογείωσε το wedding stationery χρησιμοποιώντας δερμάτινες και hand-painted λεπτομέρειες. Κάθε καμπύλη από αυτό το χειρόγραφο love letter έχει σκοπό να διαδώσει την αγάπη.»

«Ο δικός μας σκοπός ήταν να σας βάλουμε έστω και λίγο στον κόσμο μας, σε αυτό που οραματιζόμαστε και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας.»

Φωτογράφος: Maria Mintsidou Photography
Διοργάνωση Γάμου: Happy Nest Events
Ανθοστολισμός: Kipos Kalou
Macrame: Pantias Macrame Designer

Πηγή: www.everafter.gr/romantic-wedding-decor-ideas/